Hvad er Facebook-adgangstokenet?
Hvad er Facebook-adgangstokenet?

Video: Hvad er Facebook-adgangstokenet?

Video: Hvad er Facebook-adgangstokenet?
Video: Hacket Jacuzzi, JDK 18, Kotlin 1.7.0, ECMAScript 2022 og nye Amazon-produkter [MJC News #10] 2024, Kan
Anonim

An adgangstoken er en uigennemsigtig streng, der identificerer en bruger, app eller side og kan bruges af appen til at foretage grafiske API-kald. Når nogen forbinder med en app ved hjælp af Facebook login og godkender anmodningen om tilladelser, får appen en adgangstoken der giver midlertidig, sikker adgang til Facebook API'er.

Hvordan finder jeg mit Facebook-adgangstoken, når jeg har dette i øjesyn?

Gå til facebook .com/tools/explorer og erstat Graph API Expolrer med den app, du har oprettet. Trykke Få token og vælg Få Bruger Adgangstoken . Tjek de nødvendige indstillinger i pop op-vinduet, og vælg de nødvendige tilladelser til din app. Trykke Få adgangstoken.

Desuden, hvad betyder adgangstoken? An adgangstoken er et objekt, der beskriver sikkerhedskonteksten for en proces eller tråd. Oplysningerne i en polet omfatter identiteten og rettighederne for den brugerkonto, der er knyttet til processen eller tråden.

udløber Facebook-adgangstoken?

Når din app bruger Facebook Log ind for at godkende nogen, den modtager - en Bruger adgangstoken . Hvis din app bruger en af de Facebook SDK'er, dette polet varer i omkring 60 dage. SDK'erne opdaterer dog automatisk polet hver gang personen bruger din app, så tokens udløbe 60 dage efter sidste brug.

Hvordan fungerer adgangstoken?

Adgangstokens bruges i polet -baseret godkendelse for at tillade en applikation at adgang en API. Ansøgningen modtager en Adgangstoken efter at en bruger har godkendt og autoriseret adgang , så passerer Adgangstoken som legitimationsoplysninger, når den kalder mål-API'en.

Anbefalede: