Hvor bruges groovy?
Hvor bruges groovy?

Video: Hvor bruges groovy?

Video: Hvor bruges groovy?
Video: Another Groovy Day (Bonus Track) 2024, Kan
Anonim

Forældresprog: Java

Heraf, hvad er groovy godt for?

Apache Groovy er et Java-syntaks-kompatibelt objektorienteret programmeringssprog til Java-platformen. Det kan bruges som både et programmeringssprog og et scriptsprog til Java-platformen, er kompileret til Java Virtual Machine (JVM) bytekode og interopererer problemfrit med andre Java-kode og biblioteker.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Groovy bedre end Java? Groovy kan bruges som både programmerings- og scriptsprog. Groovy er et supersæt af Java hvilket betyder Java programmet vil køre ind Groovy miljø, men omvendt kan eller er det ikke muligt. Hvorimod Java er stærkt og statisk skrevet programmeringssprog.

Er Groovy desuden stadig brugt?

Groovy er stadig voksende Initiativerne som GR8DI hjælper underrepræsenterede minoriteter med at begynde deres rejse ind Groovy økosystem ved uddannelse og samarbejde. Og sidst men ikke mindst - Groovy er stadig et af de mest downloadede biblioteker i Java-økosystemet.

Hvorfor bruges Groovy i Jenkins?

Det kan være Brugt at orkestrere din pipeline i Jenkins og det kan lime forskellige sprog sammen, hvilket betyder, at teams i dit projekt kan bidrage på forskellige sprog. Groovy kan problemfrit interface med Java-sproget og syntaksen for Java og Groovy er meget ens.

Anbefalede: