Hvad er Jenkins Artifactory?
Hvad er Jenkins Artifactory?

Video: Hvad er Jenkins Artifactory?

Video: Hvad er Jenkins Artifactory?
Video: swampUP 2017 sessions | Jenkins Declarative Pipeline and Artifactory, Patrick Wolf 2024, Kan
Anonim

Artifactory & Jenkins . Gennem et sæt plugins, Artifactory giver tæt integration med Jenkins . Jenkins bruger Artifactory at levere artefakter og løse afhængigheder ved oprettelse af build, og også som et mål at implementere build-output til det tilsvarende lokale lager.

Hvad bruges Artifactory til på denne måde?

Artifactory er et Binary Repository Manager-produkt fra Jfrog. Du har ret - at være en binær depotmanager er det typisk plejede administrere lagring af artefakter genereret og brugt i softwareudviklingsprocessen.

Udover ovenstående, hvordan forbinder jeg Jenkins til Artifactory? Oversigt. For at installere Jenkins Artifactory Plugin, gå til Administrer Jenkins > Administrer plugins, klik på fanen Tilgængelig og søg efter Artifactory . Vælg Artifactory plugin og klik på Download nu og installer efter genstart.

Også at vide er, hvad er Artifactory i Devops?

Artifactory er et universelt depot. Det er det enkelte værktøj, der sidder i centrum af dit udviklingsøkosystem og "taler" med alle de forskellige teknologier, hvilket øger produktiviteten, reducerer vedligeholdelsesindsatsen og fremmer automatiseret integration mellem de forskellige dele.

Hvad er Artifactory i Maven?

Oversigt. Som en Maven depot, Artifactory er både en kilde til artefakter, der er nødvendige for en build, og et mål for at implementere artefakter genereret i byggeprocessen. Maven er konfigureret ved hjælp af en indstilling. xml-fil placeret under din Maven hjemmemappe (det vil typisk være /user. home/.

Anbefalede: