Hvad er line in og line out?
Hvad er line in og line out?

Video: Hvad er line in og line out?

Video: Hvad er line in og line out?
Video: The Expert (Short Comedy Sketch) 2024, Kan
Anonim

Forbrugerelektroniske enheder beskæftiget med lyd (f.eks. lydkort) har ofte et stik mærket linje inand/eller linje ud . Line ud giver et lydsignal produktion og linje ind modtager et signalinput.

Desuden, hvad er en line out?

Alternativt kaldet lyd ud og lyd ud , det linje ud stik findes på computerlydkort. Det tillader eksterne højttalere, hovedtelefoner eller andet produktion enheder, der skal tilsluttes computeren, overføre computergenereret lyd til enhederne, så den kan håndteres.

Ydermere, er hovedtelefonudgang det samme som line out? Line ud er beregnet til at blive tilsluttet en ekstern forstærker. Den har ikke en forstærker indbygget i linje ud , og den er ikke beregnet til at køre hovedtelefoner . Du kan muligvis ikke styre lydstyrken fra linje ud , da det job typisk går til forstærkeren.

Også spurgt, hvad er en linje i havn?

Alternativt benævnt lyd ind og lyd i linje i eller linje -in er et stik fundet på computerlydkort, der gør det muligt for en bruger at tilslutte en ekstern lydenhed. Disse enheder omfatter cd-afspillere, lydmixere, musikinstrumenter og mikrofoner. De bruges til at optage, afspille og ændre den indkommende lyd.

Hvad er en linje i mikrofon?

8. A mikrofon input er typisk et meget lavt niveau signal og er mono. EN linje in vil forvente et meget højere inputniveau, og vil normalt være stereo. Lydkortet skal have et ekstra forforstærkertrin til mikrofon at bringe det op til linje niveauer. Del et link til dette svar.

Anbefalede: