Hvad er forskellen mellem et varmt sted og et koldt sted?
Hvad er forskellen mellem et varmt sted og et koldt sted?

Video: Hvad er forskellen mellem et varmt sted og et koldt sted?

Video: Hvad er forskellen mellem et varmt sted og et koldt sted?
Video: HISTORIEN BAG DEN KOLDE KRIG 2024, Kan
Anonim

Mens en hot site er en kopi af et datacenter, hvor al din hardware og software kører samtidig med din primære websted , a koldt sted er strippet ned -- ingen serverhardware, ingen software, intet. Der er også varme steder der bor mellem et varmt sted og et koldt sted fra et udstyrssynspunkt.

Desuden, hvad er forskellen mellem et varmt sted og et koldt sted?

EN varmt sted er en type facilitet, som en organisation bruger til at genoprette sin teknologiske infrastruktur, når dens primære datacenter går ned. EN hot site er fuldt funktionsdygtig og tillader øjeblikkelig genopretning fra en katastrofe, mens en koldt sted omfatter kun infrastruktur, men ingen teknologi, før en katastrofe rammer.

Ligeledes, hvad er en varm backup-side? EN varmt sted er en backup facilitet, der har netværksforbindelsen og det nødvendige hardwareudstyr allerede forudinstalleret. Men en varmt sted kan ikke præstere på samme niveau som produktionscentret, fordi de ikke er udstyret på samme måde.

På denne måde, hvad er et varmt og koldt sted?

EN hot site er en kommerciel nødhjælpstjeneste, der giver en virksomhed mulighed for at fortsætte computer- og netværksdrift i tilfælde af en computer- eller udstyrskatastrofe. EN koldt sted er billigere, men det tager længere tid at få en virksomhed i fuld drift efter katastrofen.

Hvad er forskellene mellem at have et varmt sikkerhedskopieringssted og et koldt sikkerhedskopieringssted?

Varmt sted : A Varmt sted er en anden backup site , er ikke så udstyret som en Hot Site . Varmt sted er konfigureret med strøm, telefon, netværk osv. Kan have servere og andre ressourcer. Koldt sted vil tage mere tid end en Varmt sted eller Hot Site at skifte drift, men det er den billigste løsning.

Anbefalede: