Hvad er BitArray i C#?
Hvad er BitArray i C#?

Video: Hvad er BitArray i C#?

Video: Hvad er BitArray i C#?
Video: «Python и его библиотеки для научного приложения» -- Андрей Голов 2024, Kan
Anonim

Det BitArray klasse administrerer et kompakt array af bitværdier, der er repræsenteret som booleaner, hvor sand angiver, at bit er slået til (1), og falsk angiver, at bit er slået fra (0). Den bruges, når du skal gemme bitsene, men ikke kender antallet af bits på forhånd.

Hvad er bitsets, hvis du holder dette i øjesyn?

EN bitsæt er en matrix af bool, men hver boolsk værdi gemmes ikke separat i stedet bitsæt optimerer pladsen, så hver bool kun tager 1 bit plads, så pladsen tages af bitsæt bs er mindre end for bool bs[N] og vektor bs(N).

Og hvad er bitmatrix? bit matrix En todimensionel array hvor hvert element er lig med 0 eller 1. Sammenlign Boolean matrix . En Dictionary of Computing. × " bit matrix ."

Derudover, kan du udføre bit-array i C-sprog?

Det kan bruges til at implementere en simpel datastruktur. EN bit array er effektiv til at udnytte lidt -niveau parallelitet i hardware for at udføre operationer hurtigt. Her er kildekoden til C program at implementere Bit Array . Det C program er med succes kompileret og kørt på et Linux-system.

Hvad er bitfelt i C?

EN bit felt er en datastruktur, der bruges i computerprogrammering. Den består af en række tilstødende computerhukommelsesplaceringer, som er blevet tildelt til at holde en sekvens af stykker , opbevares således at evt lidt eller gruppe af stykker inden for sættet kan adresseres.

Anbefalede: