Hvad er synkroniseringspartnerskaber Windows 10?
Hvad er synkroniseringspartnerskaber Windows 10?

Video: Hvad er synkroniseringspartnerskaber Windows 10?

Video: Hvad er synkroniseringspartnerskaber Windows 10?
Video: Windows 10: How to Start or Stop Sync of Settings and Favorites Between Devices 2024, Kan
Anonim

Windows 10 kommer med et fantastisk værktøj kaldet Synkronisere Center, som giver dig mulighed for synkronisere mapper på et netværk til dit lokale system. Det betyder, at du kan indstille synkronisere partnerskaber til vigtige netværksshares, så du altid kan få adgang til dem, når du ikke er tilsluttet dit netværk.

Efterfølgende kan man også spørge, hvad er et sync-partnerskab?

(EN synkroniseringspartnerskab er et forhold mellem en offlinefil og dens modstykke på netværket.) Hvis du klikker på linket Administrer offlinefiler i venstre side af Synkronisere Center, Windows viser dialogboksen Offline filer.

Og hvordan sletter jeg synkroniseringspartnerskaber? For at afslutte a synkroniseringspartnerskab : Åben Synkronisere Center ved at klikke på knappen Start, klikke på Alle programmer, klikke på Tilbehør og derefter klikke Synkronisere Centrum. Højreklik på synkroniseringspartnerskab som du vil afslutte, og klik derefter Slet.

Hvordan konfigurerer jeg så et synkroniseringspartnerskab i Windows 10?

Konfigurer Filer i Windows 10 synkronisering Centrum. Det første trin skal en bruger gøre for synkronisering mapperne over netværket er 'Aktiver' offlinefilerne. For dette, tryk på Vinde +X i kombination, vælg 'Kontrolpanel' fra listen over muligheder, skriv ' Synkronisere Center' i søgefeltet og tryk på 'Enter'.

Hvor ofte synkroniseres offlinefiler Windows 10?

Ved hjælp af tidsindstillingen kan du fortælle Synkroniseringscenter til synkronisere på et periodisk skema, såsom hvert 15. minut eller en gang om dagen. Begivenheder lader dig tvinge en synkronisere hver gang en bestemt begivenhed indtræffer, som f.eks hvornår du låser din pc op.

Anbefalede: