Hvad kan du gøre med regex?
Hvad kan du gøre med regex?

Video: Hvad kan du gøre med regex?

Video: Hvad kan du gøre med regex?
Video: Learn Regular Expressions In 20 Minutes 2024, Kan
Anonim

Regelmæssige udtryk bruges i søgemaskiner, søge og erstatte dialoger i tekstbehandlings- og teksteditorer, i tekstbehandlingsværktøjer såsom sed og AWK og i leksikalsk analyse. Mange programmeringssprog giver regex funktioner enten indbygget eller via biblioteker.

Folk spørger også, hvad kan regex bruges til?

EN almindelig udtryk er en sekvens af tegn anvendes til parsing og manipulation af strenge. Det er de ofte plejede udføre søgninger, udskifte understrenge og validere strengdata. Denne artikel giver tips, tricks, ressourcer og trin til at gå igennem komplicerede regulære udtryk.

Desuden, hvordan matcher du i regex? Til match en karakter med særlig betydning i regex , skal du bruge et escape-sekvenspræfiks med en omvendt skråstreg (). F.eks.,. Tændstikker "."; regex + Tændstikker "+"; og regex ( Tændstikker "(". Du skal også bruge regex / til match "" (skråstreg).

Når du holder dette i øjesyn, hvad betyder i regex?

Regelmæssige udtryk (forkortet som " regex ") er specielle strenge, der repræsenterer et mønster, der skal matches i en søgeoperation. For eksempel i en almindelig udtryk metakarakteren ^ midler "ikke". Så mens "a" midler "match små bogstaver a", "^a" midler " gør svarer ikke til lille a".

Hvad er regulært udtryk med eksempel?

Et simpelt eksempel på et regulært udtryk er en (bogstavelig) streng. For eksempel Hello World regex Tændstikker "Hello World"-strengen.. (dot) er et andet eksempel på et regulært udtryk. En prik Tændstikker ethvert enkelt tegn; det ville matche f.eks. "a" eller "1".

Anbefalede: