Hvad er genvejen til Move-værktøjet i Photoshop?
Hvad er genvejen til Move-værktøjet i Photoshop?

Video: Hvad er genvejen til Move-værktøjet i Photoshop?

Video: Hvad er genvejen til Move-værktøjet i Photoshop?
Video: Move Tool Shortcut Key | Photoshop Shortcuts 2024, April
Anonim

Tip: Den genvejstast for flytteværktøjet er ' V '. Hvis du har valgt Photoshop-vinduet, tryk på V på tastaturet, og dette vil vælge Flyt-værktøjet. Brug markeringsværktøjet til at vælge et område af dit billede, som du vil flytte. Klik, hold og træk derefter musen.

I betragtning af dette, hvad er Ctrl + J i Photoshop?

Ctrl + J (Nyt lag via kopi) - Kan bruges til at duplikere det aktive lag til et nyt lag. Hvis der foretages et valg, vil denne kommando kun kopiere det valgte område til det nye lag. Caps Lock (Toggle Cross Hairs) - Skift mellem standardværktøjsikonet og et sæt præcisions-trådkors.

Ligeledes, hvad er genvejen til Marquee-værktøjet i Photoshop? Tip: Den genvejstast for Marquee Tool er 'M'. Hvis du har Photoshop vindue fremhævet tryk på M på tastatur og dette vil vælge det rektangulære markeringsværktøj.

Heraf, hvordan bruger jeg Flyt-værktøjet i Photoshop?

Det flytte værktøj giver dig mulighed for bevæge sig en markering eller et helt lag ved at trække det med musen eller bruge piletasterne på tastaturet. Det flytte værktøj er placeret øverst til højre i Photoshop Værktøjskasse. Når flytte værktøj er valgt, skal du klikke og trække et vilkårligt sted i billedet.

Hvad gør Ctrl N?

En kommando udstedt ved at trykke på et tastaturtegn i forbindelse med kontroltasten. Manualer repræsenterer normalt kontroltastkommandoer med præfikset CTRL - eller CNTL-. For eksempel, CTRL - N betyder kontroltasten og N trykket på samme tid.

Anbefalede: