Kan Fire TV Cube tænde tv?
Kan Fire TV Cube tænde tv?

Video: Kan Fire TV Cube tænde tv?

Video: Kan Fire TV Cube tænde tv?
Video: SETTING UP TV CONTROL ON YOUR FIRE TV CUBE 3RD GENERATION 2024, Kan
Anonim

Mens alle Ild TV er i stand til tur det TV på via HDMI-CEC (i hvert fald indtil Amazon for nylig brød det for nogle modeller), den Fire TV Cube vil også samtidig tur på din AV-receiver eller soundbar, når du trykker på hjem-knappen.

Fungerer Fire TV Cube desuden med TV?

Fire TV Cubecan i bund og grund gør alt et ekko og FireTV / Fire TV Stick kan gøre plus et par ekstra ting. Du kan styring kompatibel TV'er, soundbars, set-top-bokse og A/V-modtagere.

Desuden, hvad kan fyre TV Cube gøre? Det Fire TV Cube sætter Amazons Alexa stemmeassistent i en Brand TV enhed, men takket være HDMI CEC og en IR-blaster er den Fire TV Cube får dig også til at mestre hele dit underholdningssystem (selvom det er kompliceret) ved at bruge din stemmes kraft.

Kan Fire TV i denne forbindelse tænde mit tv?

Du kan brug din Amazon Fire TV fjernbetjening til dreje tur på din television . Forudsat, naturligvis, at din TV har støtte til CEC. Det er en forkortelse for ConsumerElectronics Control, og det Den korte version er, at den tillader en enhed, der er tilsluttet via HDMI, at kontrollere aspekter af din television.

Kan Fire TV slukke mit tv?

Tryk for eksempel på det Hjemknappen på den Firestick fjernbetjening og tv'et bør straks tænde for og display Fire TV startskærmen. Slukning af tv'et er endnu enklere. Bare fortæl Alexa det sluk din TV og hun vilje gør det for dig.

Anbefalede: