Hvad er en ekstern NAS?
Hvad er en ekstern NAS?

Video: Hvad er en ekstern NAS?

Video: Hvad er en ekstern NAS?
Video: What is a NAS Drive? (External Hard Drive VS. NAS Explained) 2024, Kan
Anonim

NAS står for netværkstilsluttet lagring og er afgørende for dem, der bruger et netværk i stedet for en enkelt computer. Tænk på en NAS enhed som en ydre harddisk til hele dit netværk. Siden NAS drev er tilsluttet dit netværk, data gemt der er tilgængelige fra enhver enhed på netværket.

Med dette i øjesyn, kan en ekstern harddisk bruges som en NAS?

Tilslut en ekstern harddisk eller endda a USB blitz køre (helst ikke et blitz køre hvis du har til hensigt at bruge det meget) i USB Havn. Routeren er indbygget NAS software, der kan gør resten, udsætter det for netværket som en NAS . Du kan aktivere NAS server fra din routers webgrænseflade og sæt alting op.

Man kan også spørge, hvad bruges et NAS-drev til? Netværk -vedhæftet opbevaring ( NAS ) er computerdatalager på filniveau forbundet til en computer netværk give dataadgang til heterogene netværk klienter. NASLite er en meget optimeret Linux-distribution, der kører fra en diskette disk udelukkende med henblik på en NAS.

På samme måde bliver det spurgt, hvad er en NAS, og hvordan fungerer den?

Netværkstilsluttet lager ( NAS ) er dedikeret fillagring, der gør det muligt for flere brugere og heterogene klientenheder at hente data fra centraliseret diskkapacitet. Brugere på et lokalt netværk (LAN) får adgang til det delte lager via en standard Ethernet-forbindelse.

Hvad er forskellen mellem ekstern og bærbar harddisk?

Eksterne drev er normalt dyrere end bærbare harddiske fordi enhederne har mere plads til datalagring. An ekstern harddisk kan have mere plads end computerens interne enhed og kan endda bruges som den primære harddiskdrev . Bærbare harddiske har normalt meget mindre datakapacitet.

Anbefalede: