Hvad er forskellen mellem lokal instans og klassevariabel?
Hvad er forskellen mellem lokal instans og klassevariabel?

Video: Hvad er forskellen mellem lokal instans og klassevariabel?

Video: Hvad er forskellen mellem lokal instans og klassevariabel?
Video: Local, Static and Instance variables in Java | Learn Coding 2024, Kan
Anonim

Lokale variable er ikke synlige uden for metoden. Forekomstvariabler er erklæret i en klasse , men uden for en metode. De kaldes også medlem eller felt variabler . Klasse /statisk variabler er deklareret med det statiske nøgleord i en klasse , men uden for en metode.

Heraf, hvad er forskellen mellem instans og klassevariabel?

Forekomstvariabler er erklæret i en klasse , men uden for en metode, konstruktør eller en hvilken som helst blok. Klassevariable også kendt som statisk variabler er deklareret med det statiske nøgleord i en klasse , men uden for en metode, konstruktør eller en blok.

Hvad menes der også med forekomst af en klasse? I objektorienteret programmering (OOP), en eksempel er en konkret forekomst af ethvert objekt, som normalt eksisterer under et computerprograms køretid. Et objekt er en forekomst af en klasse , og kan kaldes en klasseforekomst eller klasse objekt; instansiering er så også kendt som konstruktion.

Hvad menes i denne forbindelse med lokal variabel og instansvariabel?

Lokale variabler er defineret i metoden og omfanget af variabler der har eksisteret inde i selve metoden. An instansvariabel er defineret i klassen og uden for metoden og omfanget af variabler findes i hele klassen.

Hvad mener du med eksempel?

An eksempel er simpelthen defineret som et tilfælde eller forekomst af noget som helst. I computerteknologi kan dette være et element, dokumenttype eller et dokument, der er i overensstemmelse med en bestemt datatypedefinition (DTD). Et objekt, der tilhører en bestemt klasse, såsom i Java, kan også beskrives som en eksempel.

Anbefalede: