Hvad er eksportstandardforbindelse?
Hvad er eksportstandardforbindelse?

Video: Hvad er eksportstandardforbindelse?

Video: Hvad er eksportstandardforbindelse?
Video: Differences with Default and Named Exports - ES6 JavaScript 2024, April
Anonim

eksport standardforbindelse (mapStateToProps, mapDispatchToProps)(MyComponent); hvilket vil eksport en komponent, der både kan hente den aktuelle tilstand fra butikken og sende en handling til butikken for at udløse og opdatere til tilstanden.

Folk spørger også, hvad er eksportstandardreager?

eksport standard er vant til eksport en enkelt klasse, funktion eller primitiv fra en scriptfil. Det eksport kan også skrives som eksport standard klasse HelloWorld udvider Reagere.

Og hvad er brugen af mapDispatchToProps? At give en mapDispatchToProps giver dig mulighed for at angive, hvilke handlinger din komponent muligvis skal afsende. Det giver dig mulighed for at levere handlingsudsendelsesfunktioner som rekvisitter. Derfor i stedet for at kalde rekvisitter.

Hvad Connect gøre heraf?

Det forbinde ()-funktionen forbinder en React-komponent til en Redux-butik. Det giver sit tilsluttet komponent med de dele af de data, den har brug for fra butikken, og de funktioner, den kan bruge til at sende handlinger til butikken.

Hvad er forskellen mellem mapStateToProps og mapDispatchToProps?

3 svar. mapStateToProps er en funktion, som du vil bruge til at levere lagerdata til din komponent, hvorimod mapDispatchToProps er noget, du vil bruge til at give actionskaberne som rekvisitter til din komponent.

Anbefalede: