Hvad er så meget som muligt?
Hvad er så meget som muligt?

Video: Hvad er så meget som muligt?

Video: Hvad er så meget som muligt?
Video: Bævere ødelægger Gerdas sø: Send dem til København! - DR Nyheder 2024, Kan
Anonim

som meget som muligt - Ordbogsdefinition og betydning for ord som meget som muligt . (adv) i et gennemførligt omfang. Synonymer: som så vidt muligt . hun hjalp ham som meget som muligt.

Ved også, hvad betyder så meget som?

Også, så meget som. Faktisk næsten det samme som, som i mor som meget som fortalte Jane hun ikke kunne gå, eller ekspedienten meget som anklaget kunden for butikstyveri. Disse udtryk intensiverer betyder af verbet og angiver, at handlingen er uventet. [Sene 1300-tallet]

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad betyder muligt? i stand til at eksistere eller forekomme, eller til at blive udtænkt eller tænkt på; i stand til at ske; i stand til at blive udført; ikke i modstrid med tingenes natur; - nogle gange brugt til at udtrykke ekstrem usandsynlighed; næppe i stand til at være eller komme til at ske; som han muligvis er ærlig, som den er muligt den Judas mente ikke forkert.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er meningen med så vidt muligt?

Også, så så vidt muligt . I den størst mulige grad, grad eller mængde, der er opnåelig. For eksempel vil jeg driveas så vidt muligt i dag, eller Det var meget kompliceret, men han lovede at forklare det sådan så vidt muligt.

Hvad betyder Fisable?

Definition af gennemførligt. 1: kan udføres eller udføres en gennemførlig plan. 2: i stand til at blive brugt eller behandlet med succes: egnet.

Anbefalede: