Hvordan tilføjer du en række på Airtable?
Hvordan tilføjer du en række på Airtable?

Video: Hvordan tilføjer du en række på Airtable?

Video: Hvordan tilføjer du en række på Airtable?
Video: Linking Tables of Matching Values in Airtable 2024, Kan
Anonim

Du kan indsætte en rekord ( række ) ved at højreklikke på en post og vælge " Indsæt optag over/under" fra rullemenuen.

Heraf, hvordan tilføjer jeg noget til Airtable?

Du kan tilføje et nyt felt ved at klikke på knappen + i overskriftsrækken. Alternativt kan du højreklikke på overskriftsrækken og derefter vælge menupunktet Indsæt venstre eller Indsæt højre.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan sletter jeg en række i Airtable? For at vælge alle rækker i en tabel skal du klikke på afkrydsningsfeltet i venstre side af tabellens overskrift række . Når du har valgt optegnelser vil du slette , højreklik på en række i udvalget og klik på Slet valgte rækker Bemærk, at hvis du slette en række ved et uheld kan du fortryde slette ved at trykke på Ctrl+Z (Cmd+Z på Mac).

Folk spørger også, hvad er en Airtable-rekord?

Airtable til mobil: Optegnelser oversigt. EN optage er basisækvivalenten til a række i et regneark. Hver optage er dybest set et element på en liste. For eksempel i en tabel med bøger, hver optage er en anderledes bog. I modsætning til et regneark, en optage i en mobil Airtable basen vises som et trykbart kort.

Kan du bruge formler i Airtable?

I et regneark, du kan sætte -en formel i en hvilken som helst celle, og få den til at referere til en hvilken som helst anden celle i arket. I Airtable , du konfigurere beregnede felter, der gælder det samme formel til hver post i tabellen. Oprulnings-, opslags- og optællingsfelter kan kun være Brugt hvornår du har et linket postfelt i din tabel.

Anbefalede: