Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger du store bogstaver i Photoshop?
Hvordan bruger du store bogstaver i Photoshop?

Video: Hvordan bruger du store bogstaver i Photoshop?

Video: Hvordan bruger du store bogstaver i Photoshop?
Video: Куликовская Битва. Литература в основе официальных доказательств. 2024, Kan
Anonim

Til kapitalisere alle det bogstaver , indtast ny tekst eller vælg en eksisterende tekst lag. Dobbeltklik derefter på " Alle Caps" thumbnail i effektpaletten. For at konvertere alle små bogstaver bogstaver til små hovedstæder (skærmbillede) brug handlingen "Små bogstaver". For at genoprette det normale kapitalisering brug handlingen "Normal Caps".

Derfor, hvordan laver du små bogstaver i Photoshop?

Påfør alle hætter eller små hætter

  1. Vælg den type, du vil ændre.
  2. Gør et af følgende: Klik på knappen All Caps eller knappen Small Caps i tegnpanelet. Vælg Alle bogstaver eller Små bogstaver fra menuen i tegnpanelet. Et flueben angiver, at indstillingen er valgt.

Ved også, hvor er tegnpanelet i Photoshop? Gå til vindue > Karakter . En anden måde, med Typeværktøjet valgt, er at klikke på det lille Karakter og stk paneler skifte-ikonet i indstillingslinjen: Ved at klikke på Karakter og stk paneler skifteikon.

Desuden, hvordan konverterer du små bogstaver til store bogstaver?

Skift store og små bogstaver i MicrosoftWord

  1. Fremhæv al den tekst, du vil ændre.
  2. Hold Shift-tasten nede, og tryk på F3.
  3. Når du holder Shift nede og trykker på F3, skifter teksten fra store bogstaver (første bogstav stort og resten med små bogstaver), til store bogstaver (alle store bogstaver) og derefter alle små bogstaver.

Hvordan ændrer du store bogstaver til små bogstaver i Excel?

I celle B2, skriv =PROPER(A2), og tryk derefter på Enter. Denne formel konverterer navnet i celle A2 fra store bogstaver den rigtige sag. For at konvertere teksten til små bogstaver , skriv=LOWER(A2) i stedet. Brug =UPPER(A2) i tilfælde, hvor du skal konvertere tekst til store bogstaver , og erstatter A2 med den passende cellereference.

Anbefalede: