Hvordan tjekker man om et element har en bestemt klasse i jQuery?
Hvordan tjekker man om et element har en bestemt klasse i jQuery?

Video: Hvordan tjekker man om et element har en bestemt klasse i jQuery?

Video: Hvordan tjekker man om et element har en bestemt klasse i jQuery?
Video: Коллектор. Психологический триллер 2024, April
Anonim

Det hasClass() metodetjek hvis nogen af det valgte elementer har en specificeret klasse navn. Hvis Nogen af det valgte elementer har den angivne klasse navn, vil denne metode returnere "true".

Bare så, hvordan kontrollerer du, om et element indeholder en klasse i jQuery?

Ved brug af. Til kontrollere, om et element i jQuery har klasse , følg denne syntaks: $(vælger). hasClass(klassenavn); Vælgeren bruges til at angive elementer til kontrollere.

Udover ovenstående, er jQuery en metode? er (vælgeren) metode kontrollerer den aktuelle markering mod et udtryk og returnerer sand, hvis mindst et element i markeringen passer til den givne vælger. Hvis intet element passer, eller vælgeren ikke er gyldig, vil svaret være 'falsk'.

Derudover, hvordan kontrollerer du, om et element har en klasse?

matches() for at bestemme hvis et element indeholder en klasse . className er kun en streng, så du kan bruge den almindelige indexOf-funktion til at se hvis listen over klasser indeholder en anden streng. Hvis det element kun har en klasse navn kan du hurtigt kontrollere det ved at få klasse attribut.

Kan jeg bruge classList toggle?

Definition og brug Denne egenskab er nyttig til tilføje , fjern og skifte CSS-klasser på et element. Det klasseliste egenskaben er skrivebeskyttet, men du kan ændre det ved ved brug af det tilføje () og remove() metoder. Cross-browser løsning: Den klasseliste egenskab er ikke understøttet i IE9 og tidligere.

Anbefalede: