Indholdsfortegnelse:

Kan jeg downloade en bog på min iPad?
Kan jeg downloade en bog på min iPad?

Video: Kan jeg downloade en bog på min iPad?

Video: Kan jeg downloade en bog på min iPad?
Video: How to purchase Kindle books on the iPad 2024, Kan
Anonim

Først bliver du nødt til det Hent appen kaldet "iBooks", som vilje giver dig mulighed for nemt Hent og læs bøger på din iPad . Åbn "App Store"-appen, og tryk på søgefeltet øverst til højre og skriv "ibooks" og tryk på "Søg". Du vilje se mange bøger her tilgængelig for Hent.

På samme måde, hvordan finder jeg downloadede bøger på min iPad?

Downloader -en Bestil på din iPad Tryk på knappen, log ind på din konto, hvis du bliver bedt om det, og Bestil vilje Hent . For at kontrollere, at din bøger har downloadet til din iPad , tryk på knappen "Bibliotek" øverst til højre på skærmen for at vende tilbage til iBooks-appen. Tryk på Bestil at åbne den.

Man kan også spørge, hvordan downloader jeg ePub-bøger til min iPad? Fra computer til iPAD Sørg for, at den gratis iBooks-app er på din iPad . Træk og slip ePub fil på dit bibliotek i iTunes på din computer. Det ePub dokument føjes til din iBooks-samling i iBooks-appen. Fra nu af kan du åbne ePub dokument fra iBooks-appen på din iPad.

Desuden, hvordan downloader jeg en bog fra Amazon til min iPad?

Del 2 Download af tidligere køb

  1. Åbn Kindle-appen. Tryk på Kindle App-ikonet på din iPads startskærm for at starte Kindle-appen.
  2. Registrer din iPad til din Amazon-konto.
  3. Tryk på fanen "Cloud" nederst på skærmen.
  4. Tryk på forsiden af en bog for at begynde at downloade den til din iPad.

Hvordan får jeg mit bibliotek tilbage på iBooks?

Tryk først på bogen for at åbne. Hvis du er i den almindelige visning og læser en side, skal du bare knibe siden at vende tilbage til din bibliotek . Hvis du har menuen åben (et tryk på skærmen), kan du trykke på Bibliotek ” i øverste venstre hjørne af skærmen til kom tilbage til din liste over bøger.

Anbefalede: