Hvad er en dobbelt sekskantet fatning?
Hvad er en dobbelt sekskantet fatning?

Video: Hvad er en dobbelt sekskantet fatning?

Video: Hvad er en dobbelt sekskantet fatning?
Video: Let's Settle This! What Wrench & Socket Design Will Slip 1st? 2024, Kan
Anonim

De tolv-punkter stikkontakt - også nogle gange kaldet en " dobbelt sekskant " eller "bi- hex ”-har tolv vinkler i boltenden. Det dobbelt sekskant er i stand til at passe over en sekskantet bolthoved i dobbelt så mange positioner som det almindelige sekskantet fatning , og er derfor et godt valg, hvis du arbejder i en trang plads.

Ved også, hvad er en sekskantet fatning?

en ' sekskantet fatning ' er en stikkontakt designet til at passe til hoved af en sekskantet fastgørelseselement såsom en møtrik eller Bolt . Sekskantfatninger kaldes også '6 point' stikkontakter som seks punkter er dannet, hvor de indre vægge fra sekskantet frimøde møde.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvad er de forskellige typer stikkontakter? Tre typer fatninger understøttes:

  • Stream sockets tillader processer at kommunikere ved hjælp af TCP. En stream-socket giver tovejs, pålidelig, sekventeret og uduplikeret datastrøm uden registreringsgrænser.
  • Datagram sockets tillader processer at bruge UDP til at kommunikere.
  • Raw sockets giver adgang til ICMP.

Heraf, hvad bruges sekskantede fatninger til?

Sekskantfatninger har et firkantet drev stikkontakt i den ene ende, plejede fastgør dem til et drejeværktøj, såsom en skralde, og en sekskantet eller to-sekskantet forsænket stikkontakt hovedet i den anden ende plejede dreje fastgørelseselementer såsom møtrikker og bolte.

Hvad er et driverstik?

Det drevstik er det firkantede hul, som bruges til at fastgøre stikkontakt til et drejeværktøj såsom en skralde eller skruenøgle. Drev-stik kan komme i en af fem størrelser: 1/4″, 3/8″, 1/2″, 3/4″ og 1″. Det drevstik størrelsen skal passe til køre kvadratisk størrelse af dit drejeværktøj til stikkontakt at passe korrekt.

Anbefalede: