Indholdsfortegnelse:

Hvad er spyware på en computer?
Hvad er spyware på en computer?

Video: Hvad er spyware på en computer?

Video: Hvad er spyware på en computer?
Video: How to Know if You Have Spyware on Your Computer 2024, Kan
Anonim

Spyware er uønsket software, der infiltrerer din computerenhed og stjæler dine internetbrugsdata og følsomme oplysninger. Spyware er klassificeret som en type malware - ondsindet software designet til at få adgang til eller beskadige din computer , ofte uden din viden. Spyware bruges til mange formål.

Holder dette i øjesyn, hvad er spyware computer definition?

Spyware . Som navnet antyder, er dette software, der "spionerer" på din computer . Spyware kan fange information som f.eks. web-browsing-vaner, e-mail-beskeder, brugernavne og adgangskoder og kreditkortoplysninger. Hvis det ikke er markeret, kan softwaren overføre disse data til en anden persons computer over internettet.

Ved også, hvad er eksempler på spyware? Spyware er for det meste klassificeret i fire typer: adware, systemmonitorer, sporingscookies og trojanske heste; eksempler af andre berygtede typer omfatter funktioner til administration af digitale rettigheder, der "telefoner hjem", keyloggere, rootkits og web-beacons.

Hvordan kommer spyware ind på din computer på denne måde?

Spyware kan få i en computer som en softwarevirus eller som et resultat af installation af et nyt program. Imidlertid, spyware installeres ofte uden brugerens samtykke, som en drive-by download eller som et resultat af at klikke på en indstilling i et vildledende pop-up vindue.

Hvordan opdager og fjerner du spyware?

Sådan sletter du spyware på nemme måder

  1. Tjek programmer og funktioner. Se efter eventuelle mistænkelige filer på listen, men afinstaller ikke endnu.
  2. Gå til MSCONFIG. Skriv MSCONFIG i søgefeltet Klik på Start Up Deaktiver det samme program som findes i Programmer og funktioner Klik på Anvend og Ok.
  3. Jobliste.
  4. Afinstaller spyware.
  5. Slet Temps.

Anbefalede: