Hvad er kontekst i AWS Lambda?
Hvad er kontekst i AWS Lambda?

Video: Hvad er kontekst i AWS Lambda?

Video: Hvad er kontekst i AWS Lambda?
Video: Полный курс React Query за час | TanStack Query v4 для начинающих 2024, Kan
Anonim

Hvornår Lambda kører din funktion, passerer den en sammenhæng genstand for handleren. Dette objekt giver metoder og egenskaber, der giver information om påkaldelses-, funktions- og eksekveringsmiljøet.

Folk spørger også, hvad er kontekst i Lambda?

Sammenhæng Giver oplysninger om påkaldelse, funktion og eksekveringsmiljø for din lambda . Så du kan bruge dette til at kontrollere hukommelsesallokeringen eller til at hente antallet af millisekunder tilbage, før udførelsen timeout.

Man kan også spørge, hvad er Lambda-handler? Det handler er indgangspunktet for Lambda . Du kan konfigurere en Lambda påkaldelse som svar på en hændelse, såsom en ny fil uploadet til S3, en ændring i en DynamoDB-tabel eller en lignende AWS-hændelse.

På samme måde kan man spørge, hvad er begivenhedskontekst?

Kort fortalt, begivenhedskontekst beskriver miljøet og måden, hvorpå en begivenhed tog sted. Der er stærke paralleller mellem vores syn på begivenhedskontekst og det adverbiale begreb "tid, måde, sted", der bruges i menneskeligt sprog til at beskrive begivenheder.

Hvad er AWS lambda-funktioner?

AWS Lambda er en serverløs computertjeneste, der kører din kode som svar på hændelser og automatisk administrerer de underliggende computerressourcer for dig. Du kan bruge AWS Lambda at udvide andre AWS tjenester med tilpasset logik, eller opret dine egne back-end-tjenester, der opererer på AWS skala, ydeevne og sikkerhed.

Anbefalede: