Hvad er hover og aktiv i CSS?
Hvad er hover og aktiv i CSS?

Video: Hvad er hover og aktiv i CSS?

Video: Hvad er hover og aktiv i CSS?
Video: How to Eliminate Render-Blocking Resources on WordPress (CSS + JavaScript) 2024, Kan
Anonim

Det: aktiv vælgeren bruges til at vælge og style aktiv link. Et link bliver til aktiv når du klikker på den. Tip: Brug:link-vælgeren til at style links til ikke-besøgte sider,:visited-vælgeren til at style links til besøgte sider, og: svæve vælger til at style links, når du holder musen over dem.

Desuden, hvad er en aktiv i CSS?

: aktiv er en CSS pseudo-klasse. Den specificerer og vælger et element baseret på en tilstand-den aktiv state-and bruges til at anvende typografier på et element, når det matcher denne tilstand. Det: aktiv pseudo-klasse er en dynamisk klasse, der gælder, når et element aktiveres af brugeren.

For det andet, hvad er brugen af hover i CSS?:hover-vælgeren er en pseudo-klasse, der giver dig mulighed for at målrette mod et element, som markøren eller mus markøren svæver over. Det er svært at anvende:hover-vælgeren på touch-enheder. Fra IE4 kunne:hover-vælgeren kun bruges med tags. Siden IE7 kan:hover-vælgeren bruges med alle elementer.

På samme måde kan du spørge, hvad betyder hover CSS?

Definition og brug: svæve selector bruges til at vælge elementer, når du holder musen hen over dem. Tip: Den: svæve selector kan bruges på alle elementer, ikke kun på links.

Hvordan tilsidesætter du linkfarver i CSS?

Brug CSS at skifte Link farver Med dette CSS , vil nogle browsere ændre alle aspekter af link (standard, aktiv, fulgt og svæv) til sort, mens andre kun vil ændre standarden farve . Brug en pseudo-klasse med et kolon før klassenavnet for at ændre links i specifikke stater. Fire pseudo-klasser påvirker links.

Anbefalede: