Hvad bruges en spektrumanalysator til?
Hvad bruges en spektrumanalysator til?

Video: Hvad bruges en spektrumanalysator til?

Video: Hvad bruges en spektrumanalysator til?
Video: DIY 0-200MHz spectrum analyzer for scope XY analog, test teardown 2024, Kan
Anonim

EN spektrum analysator måler størrelsen af et indgangssignal i forhold til frekvensen inden for instrumentets fulde frekvensområde. Den primære anvendelse er at måle effekten af spektrum af kendte og ukendte signaler.

På samme måde bliver det spurgt, hvad gør en spektrumanalysator?

EN spektrum analysator er et stykke elektronisk udstyr, der bruges til at måle størrelsen (amplitude eller styrke) af et givet inputsignal sat i forhold til instrumentets fulde frekvensområde. Det bruges primært til at måle styrken af spektrum af kendte og ukendte signaler.

Derudover, hvad er forskellen mellem signalanalysator og spektrumanalysator? Det forskelle opstå i målinger og hvordan de er lavet. Mens en spektrum analysator analyserer en anvendt signal , et netværk analysator skaber en signal og karakteriserer de enheder, der modtager det. Det spektrum analysator , på den anden side, bruges til at måle bærebølgeeffektniveau, støjharmoniske osv.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem en spektrumanalysator og et oscilloskop?

Mens en oscilloskop viser et signal med hensyn til tid, en spektrum analysator viser det mht frekvens . Vi bruger måske en oscilloskop for at finde den relative tidsforsinkelse mellem to signaler. På den anden side, at observere frekvens egenskaber ved et signal, a spektrum analysator er påkrævet.

Hvordan fungerer en optisk spektrumanalysator?

Fotodetektoren konverterer derefter optisk signal til en elektrisk strøm proportional med hændelsen optisk strøm. Den viste bredde af hver lasertilstand er en funktion af spektral opløsning af den bølgelængdejusterbare optisk filter. Figur 2. Forenklet optisk spektrum analysator blokdiagram.

Anbefalede: