Indholdsfortegnelse:

Hvordan sporer Microsoft Project baseline vs. faktisk?
Hvordan sporer Microsoft Project baseline vs. faktisk?

Video: Hvordan sporer Microsoft Project baseline vs. faktisk?

Video: Hvordan sporer Microsoft Project baseline vs. faktisk?
Video: The Shocking Truth about Non-Human UFOs: John Greenewald Reveals All 2024, Kan
Anonim

Hvis du har indstillet en baseline til din projekt , kan du se, hvordan opgaverne skrider frem over tid, og se, om deres start- og slutdato skrider. Du kan spore fremskridt ved at sammenligne baseline og planlagt eller faktiske start- og slutdatoer. Klik på pilen på Gantt-diagram på fanen Vis, og vælg derefter Sporing Gantt.

På samme måde, hvordan sporer jeg baseline i MS Project?

Indstil en baseline

  1. Klik på Gantt-diagram i menuen Vis.
  2. Hvis du angiver en basislinje for specifikke opgaver, skal du vælge de opgaver, inklusive underopgaver og opsummeringsopgaver, som du vil inkludere i din basislinjeplan.
  3. Peg på Sporing i menuen Værktøjer, og klik derefter på Indstil basislinje.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan jeg fikser basislinjen i MS Project? Indstil a baseline til din projekt Gå til Tidsplan i Hurtig start, og klik derefter på Indstil på fanen Opgave i gruppen Redigering Baseline , og klik derefter på nummeret baseline du vil bruge til den nuværende projekt data. Du kan gemme op til 11 forskellige baseline datasæt, herunder de unummererede Baseline.

Man kan også spørge, hvad er en baseline i Microsoft Project?

Lektion 8: Baseline . EN baseline er et referencepunkt for projekt tidsplan. EN projektets grundlinje er et indledende øjebliksbillede af din tidsplan, når du først gemmer din projekt oplysninger til at spore fremskridt og sammenligne dine opdateringer. Baselines hjælper dig med at visualisere og nå dit projekt tidsplan, arbejds- og omkostningsmål.

Hvad er forskellen mellem et Gantt-baseline-diagram og et Gantt-sporingsdiagram?

Generelt den eneste radikale forskel mellem det Gantt kort og Sporing af Gantt er formatet på proceslinjerne. I Tracking Gantt udsigt, den baseline søjler er synlige, og fremdriftslinjerne er tegnet mod de aktuelle proceslinjer. Hver udsigt har forskellige sidehoveder og sidefødder.

Anbefalede: