Hvad er lokalt tilknyttet lager?
Hvad er lokalt tilknyttet lager?

Video: Hvad er lokalt tilknyttet lager?

Video: Hvad er lokalt tilknyttet lager?
Video: Verdensmad fra din lokale etniske købmand - Carsten Kyster 2024, Kan
Anonim

DAS er en forkortelse for direct tilknyttet opbevaring . Direkte tilknyttet opbevaring (DAS), også kaldet direkte vedhæftede opbevaring , er digital opbevaring det er vedhæftet direkte til en computer eller en server. DAS er med andre ord ikke en del af en opbevaring netværk. Det mest kendte eksempel på DAS er den interne harddisk i en bærbar eller stationær pc.

Hvad bruges så netværkstilsluttet lagring til?

Netværk - tilknyttet opbevaring ( NAS ) er computerdata på afile-niveau (i modsætning til blok-niveau). opbevaring server tilsluttet en computer netværk give dataadgang til en heterogen gruppe af klienter. De giver typisk adgang til filer ved hjælp af netværk fildelingsprotokoller såsom NFS, SMB eller AFP.

Ved også, hvad er Storage Area Network grundlæggende? EN Storage Area Network ( SAN ) er specialiseret, højhastigheds netværk der giver blok-niveau netværk adgang til opbevaring . Øge opbevaring udnyttelse og effektivitet (f.eks. konsolidere opbevaring ressourcer, give trindelt opbevaring osv.), og forbedre databeskyttelse og sikkerhed.

På samme måde kan man spørge, hvordan fungerer direkte vedhæftet opbevaring?

Direkte - tilknyttet opbevaring ( DAS ) er computer opbevaring der er tilsluttet en computer og ikke er tilgængelig for andre computere. EN direkte - vedhæftet opbevaring enheden er ikke tilsluttet netværk. Der er ingen forbindelse via Ethernet- eller FC-switche, der forbinder netværk- vedhæftet opbevaring (NAS) enheder og opbevaring områdenetværk (SAN).

Hvad er forskellen mellem NAS DAS og SAN?

Det vigtigste forskel på NAS og DAS og SAN er det NAS servere bruger filoverførsler, mens DAS og SAN løsninger bruger blokniveauoverførsler, som er mere effektive. NAS storage har typisk en lavere opstartsomkostning, fordi det eksisterende netværk kan bruges.

Anbefalede: