Hvad er Grant i OAuth2?
Hvad er Grant i OAuth2?

Video: Hvad er Grant i OAuth2?

Video: Hvad er Grant i OAuth2?
Video: Любовь и голуби (FullHD, комедия, реж. Владимир Меньшов, 1984 г.) 2024, Kan
Anonim

EN give er en metode til at erhverve et adgangstoken. Beslutter hvilken bevillinger at implementere afhænger af den type klient, slutbrugeren vil bruge, og den oplevelse, du ønsker for dine brugere.

Heri, hvad er Grant-type i OAuth2?

I OAuth 2.0 er udtrykket bevillingstype ” refererer til den måde, en applikation får et adgangstoken på. OAuth 2.0 definerer flere tilskudstyper , herunder autorisationskodeflowet.

Ved også, hvad er bevilling af autorisationskode? Det autorisationskode er en midlertidig kode at klienten vil bytte til et adgangstoken. Når applikationen fremsætter anmodningen om adgangstokenet, godkendes denne anmodning med klienthemmeligheden, hvilket reducerer risikoen for, at en angriber opsnapper autorisationskode og bruger det selv.

I betragtning af dette, hvad er en kode Grant?

Autorisationen Kode bevilling type bruges af fortrolige og offentlige klienter til at udveksle en autorisation kode for et adgangstoken.

Hvad er Grant_type?

Fra OAuth2 RFC: En autorisationsbevilling er en legitimation, der repræsenterer ressourceejerens autorisation (til at få adgang til dens beskyttede ressourcer), der bruges af klienten til at opnå et adgangstoken. Det bevillingstype =password betyder, at du sender et brugernavn og en adgangskode til /token-slutpunktet.

Anbefalede: