Er Sqlcmd installeret som standard?
Er Sqlcmd installeret som standard?

Video: Er Sqlcmd installeret som standard?

Video: Er Sqlcmd installeret som standard?
Video: Getting started with Podman Desktop | #Chocolatey | Docker Desktop Alternative 2024, Kan
Anonim

SQL-filer som input (FileInfo) og en forbindelsesstreng. Den forsøger derefter at udføre sql-filen mod forbindelsen. I test har jeg bemærket på mange maskiner i mit miljø, at SQLCMD kommer ikke installeret som standard . Normalt når det er installeret , jeg tror, at en PATH-placering er angivet.

Spørgsmålet er også, hvordan kan jeg se, om Sqlcmd er installeret?

Trin 1 - Åbn et kommandopromptvindue på den maskine, hvor SQL er installeret . Gå til Start → Kør, skriv cmd, og tryk på Enter for at åbne kommandoprompten. Trin 2 - SQLCMD -S servernavninstancenavn (hvor servernavnb= navnet på din server, og instansnavnet er navnet på SQL-instansen). Prompten ændres til 1→.

Efterfølgende er spørgsmålet, er Sqlcmd installeret med management studio? SQL Server Management Studio ( SSMS ) bruger Microsoft. NET Framework SqlClient til udførelse i almindelig og SQLCMD tilstand i Query Editor. Hvornår sqlcmd køres fra kommandolinjen, sqlcmd bruger ODBC-driveren.

Også at vide er, hvor er Sqlcmd-værktøjet installeret?

SQLCMD er installeret med SSMS og med databasemotoren. Det betyder, at det bliver det installeret på serveren, hvor din instans er placeret og sandsynligvis også din arbejdsstation.

Hvilken driver bruger Sqlcmd?

Det sqlcmd nytte er tilgængelig i Microsoft ODBC Chauffør til SQL Server på Linux og macOS.

Anbefalede: