Hvad hedder en elektrisk tester?
Hvad hedder en elektrisk tester?

Video: Hvad hedder en elektrisk tester?

Video: Hvad hedder en elektrisk tester?
Video: Non contact voltage tester 2024, Kan
Anonim

EN prøve lys, prøve lampe, spændingstester , eller lysnettet tester er et stykke elektronisk prøve udstyr, der bruges til at bestemme tilstedeværelsen af elektricitet i et stykke udstyr under prøve . Korrekt designet prøve lys inkluderer funktioner, der beskytter brugeren mod utilsigtet elektrisk chok.

Hvordan fungerer en elektrisk tester tilsvarende?

Spidsen af tester er berørt af lederen, der testes (den kan f.eks. bruges på en tråd i en kontakt, eller indsat i et hul af en elektrisk stikkontakt). En neonlampe tager meget lidt strøm for at lyse, og kan dermed bruge brugerens kropskapacitet til jord til at fuldende kredsløbet.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan man tester en skruetrækker tester? Tryk på spidsen af testskruetrækker til den ledning du er afprøvning , og sørg for at holde testskruetrækker isoleret håndtag. Se på håndtaget på skruetrækker . Hvis det lille neonlys i håndtaget lyser, går der strøm til kredsløbet. Ellers er kredsløbet dødt.

Spørgsmålet er også, hvor mange typer testere er der?

Så jeg foreslår, at der er mindst syv forskellige typer testere : administrativ tester , teknisk tester , analytisk tester , socialt tester , empatisk tester , bruger og udvikler. Som jeg forklarer hver type , Jeg vil have dig til at forstå dette: Disse typer er mønstre, ikke fængsler.

Hvordan tester man om en ledning er strømførende?

Du kan bruge enten en strømtester eller en spændingsmåler til at bestemme hvis en elektrisk kabel er varmt. Husk, at det er muligt for mere end én tråd at være Direkte . Berør spidsen af måleren eller testeren til skruen, hvor ledninger er vedhæftet. Gå langsomt og hold øjne og ører åbne.

Anbefalede: