Indholdsfortegnelse:

Når du åbner et link i en ny fane, skifter du til det med det samme?
Når du åbner et link i en ny fane, skifter du til det med det samme?

Video: Når du åbner et link i en ny fane, skifter du til det med det samme?

Video: Når du åbner et link i en ny fane, skifter du til det med det samme?
Video: Sådan fremfinder du dokumentation til det offentlige 2024, April
Anonim

Normalt hvornår du klik på a link der åbner en ny fane (eller hold Ctrl-tasten nede, mens du klikker på a link , som tvinger en ny fane til åben ), Firefox gør faktisk ikke kontakt til den fanen . Det holder du hvor du var.

Heri, når du åbner et link i en ny fane skifte til det straks Chrome?

Tab Aktiver for Chrome Hvornår du åbner nye links i Chrome efter installationen, for eksempel ved at midt-klikke på dem eller holde Ctrl-tasten nede, mens du venstreklikker, de er med det samme aktiveret så du kan gennemse indholdet af websiden med det samme.

Ved også, hvordan får jeg et link til at åbne i en ny fane? Åben link i Ny fane Generelt kan du holde kontrolknappen nede – eller kommandotasten på en Mac-computer – for at åben -en link i en ny fane . Du kan også klikke på en link og hold musen nede uden at slippe, træk link til browserens fanen bar til åben det i en ny fane.

Ligeledes spørger folk, når du åbner et link i en ny fane skifte til det straks Firefox?

Hold "Ctrl" nede og klik på a link til åben det i en ny fane . Lave Firefox automatisk kontakt til nyåbnet faner ved åbning vinduet "Indstillinger" ved at klikke på " Faner , " og derefter aktivere "When Jeg åbner et link i en ny fane , skifte til det med det samme " mulighed.

Hvordan skifter jeg automatisk faneblad?

Metode 1 Skift faner i Chrome til en computer

  1. Skift til næste faneblad. Tryk på Ctrl+Tab for at skifte til den næste fane i vinduet.
  2. Skift til den forrige fane. Tryk på Ctrl+Shift+Tab for at skifte til den forrige fane i vinduet, hvilket betyder den til venstre for din nuværende fane.
  3. Skift til en bestemt fane.
  4. Skift til den sidste fane.

Anbefalede: