Har OnePlus 6 NFC?
Har OnePlus 6 NFC?

Video: Har OnePlus 6 NFC?

Video: Har OnePlus 6 NFC?
Video: NFC Explained in Detail with Top 5 Uses 2024, April
Anonim

Det OnePlus 6 , et højspecifikt Android-håndsæt drevet af en Snapdragon 845-processor, har NFC.

Har OnePlus derfor NFC?

Under annonceringen var der ingen nyheder OnePlus 2 inklusive NFC tilslutning og OnePlushas nu bekræftet til TechRadar, at det ikke vil være på telefonen. Talsmand for OnePlus sagde: Mens NFC accepten vokser, det er ikke så udbredt som man oprindeligt troede.

Efterfølgende er spørgsmålet, om NFC dræner batteriet? Ingen. NFC er helt slukket, medmindre enheden er tændt og låst op, når den er tændt, er forbruget meget lavt. De talte faktisk også om dette på IO - at bryde sammen batteridræning mens enheden var tændt og i brug NFC tegnede sig for 0,5 % af strømforbruget (ud af 100).

Derudover, har OnePlus 7 NFC?

Den kører på Qualcomm Snapdragon 855 Chipset. It har 6 GB RAM og 128 GB internt lager. OnePlus 7 smartphone har en optisk AMOLED-skærm. Forbindelsesfunktioner i smartphonen inkluderer WiFi, Bluetooth, GPS, Volte, NFC og mere.

Hvad er NFC i OnePlus?

NFC er en højfrekvent trådløs kommunikationsteknologi med kort rækkevidde, der muliggør udveksling af data mellem enheder over en afstand på ca. 10 cm. at bruge NFC .indstilling> mere > NFC (slå til) indstilling > mere >Androidbeam.

Anbefalede: