Hvordan tilslutter man en digital splitter?
Hvordan tilslutter man en digital splitter?

Video: Hvordan tilslutter man en digital splitter?

Video: Hvordan tilslutter man en digital splitter?
Video: Вставьте это в свой телевизор и смотрите все каналы Мира 2024, Kan
Anonim

Skru den kabel ind i slutningen af splitter med enkelt fitting. Skru den ene ende af en ny kabel ind i en af udgangene af splitter og tilslut den til dit TV. Skru den anden kabel ind i den anden udgang på splitter og tilslut den til din kabel modem.

Spørgsmålet er også, hvordan du bruger en digital splitter?

Find hunstikket på kablet splitter til inputposten på hvert TV. Drej hovedkablets stik til højre og spænd skruen. Trin 4: Tilslut to koaksialkabler til 'output'-portene i den anden ende af splitter hvis du bruger to-vejs splitter.

Ligeledes svækker kabelsplittere signalet? EN kabel splitter VIL resultere i en nedbrydning af signal , selvom de andre porte er ubrugte. En ting du kan gøre er at tilføje terminatorhætter til hver ubrugt port. De skal mindske nedbrydningen. Bemærk at billigere kabeldelere vil faktisk have en anden mængde signal tab for hver havn.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvordan man tilslutter en tv-splitter?

Ved installation placering, klip det eksisterende kabel af, hvis det er nødvendigt. Strip input (fra antenne) og output (til TV punkt) koaksialkabler. Afslut koaksialkablerne med et F-stik. Indsæt indgangskablets midterleder i hullet på indgangsstikket på splitter , og spænd derefter skruen.

Vil en splitter bremse internettet?

Ja, kan forringe din Internettet . Brug en høj kvalitet splitter . Som andre har sagt, se efter et lavt -dB tab splitter . Hvis dine -dB-niveauer allerede ikke er gode, tilføjer du en ekstra splitter kan give problemer.

Anbefalede: