Hvad er slony replikation?
Hvad er slony replikation?

Video: Hvad er slony replikation?

Video: Hvad er slony replikation?
Video: Mændene reddede den lille elefant. Hvad elefanterne gjorde som svar er utroligt! 2024, Kan
Anonim

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi. Slony -Jeg er en asynkron master-slave replikation system til PostgreSQL DBMS, der giver support til kaskade og failover. Asynkron betyder, at når en databasetransaktion er blevet overført til masterserveren, er den endnu ikke garanteret tilgængelig i slaver.

På samme måde kan man spørge, hvad er streaming replikering?

Streaming replikering (SR) giver mulighed for kontinuerligt at sende og anvende WAL XLOG-posterne til et vist antal standby-servere for at holde dem opdaterede. Denne funktion blev tilføjet PostgreSQL 9,0. Diskussionen nedenfor er udviklerorienteret, der indeholder nogle forældede oplysninger.

Derudover, hvad er Bucardo? Bucardo er et replikeringsprogram til to eller flere Postgres-databaser. Specifikt er det et asynkront, multi-master, master-slave tabelbaseret replikeringssystem. Den er skrevet i Perl og bruger udstrakt brug af triggere, PL/PgSQL og PL/PerlU.

Heraf, understøtter PostgreSQL replikering?

Funktioner i kernen af PostgreSQL Hot Standby/Streaming Replikation er tilgængelig pr PostgreSQL 9.0 og giver asynkron binær replikation til en eller flere standbyer. Standbys kan også blive varme standbys, hvilket betyder, at de kan forespørges som en skrivebeskyttet database.

Hvad er logisk replikering i PostgreSQL?

Logisk replikation er en metode til replikere dataobjekter og deres ændringer, baseret på deres replikation identitet (normalt en primær nøgle). Vi bruger udtrykket logisk i modsætning til fysisk replikation , som bruger nøjagtige blokadresser og byte-for-byte replikation.

Anbefalede: