Kan du skrive på overfladen bærbar?
Kan du skrive på overfladen bærbar?

Video: Kan du skrive på overfladen bærbar?

Video: Kan du skrive på overfladen bærbar?
Video: Can You Draw & Write on the Surface Laptop? 2024, Kan
Anonim

Du kan skrive og på skærmen af SurfaceLaptop men det går til slingren. At lægge en hånd bag skærmen kan give en vis støtte, men oplevelsen er ikke meget anderledes end at tegne på en hård rygpude, mens du står. Tegningen og skrivning ydeevne er ens til det på Overflade Pro 2017.

Holder du øje med dette, kan du bruge en pen med overfladen bærbar?

En lejlighedsvis notattager På en typisk bærbar , det er ikke noget du kan gøre med en pen . Det pen er også rigtig rart at brug bare for at interagere med Overflade bærbar mens du f.eks. sidder oppe i sengen. Selvfølgelig, jeg kan bruge pegefeltet også, men nogle gange ved brug af det pen er lige så behageligt.

Kan du desuden skrive på en bærbar computer med touchskærm? EN bærbar med en skærm du kan skrive på kaldes en bærbar computer med touchskærm . Som navnet antyder, a bærbar computer med touchskærm er udstyret med LCD berøringsskærm at kan modtage input fra en stylus eller et andet objekt, der direkte rører skærmen, hvilket giver brugerne mulighed for bl.a. skrive på skærmen.

Kan du tilsvarende trække på Microsoft Surface?

Skriv og tegne Så skriv eller tegne på din skærm som du ville med almindelig pen og papir. Også selvom hvis inking virker ikke i din app, du kan brug din Overflade Pen for at indtaste tekst ved hjælp af håndskriftspanelet på berøringstastaturet. Vælg Tastatur i nederste højre hjørne af din Overflade skærmen.

Leveres der en pen med Surface laptop 2?

Det Surface Laptop 2 er en kraftfuld, slank og sexet enhed, og mens den gør understøtter blæk, dens formfaktor egner sig simpelthen ikke godt til gør så. Heldigvis bogstaveligt talt alle andre typer Overflade har ikke kun en form for fladskærmskonfiguration, men inkluderer også magnetisk opbevaring til pen.

Anbefalede: