Hvad er en bærbar notebook netbook?
Hvad er en bærbar notebook netbook?

Video: Hvad er en bærbar notebook netbook?

Video: Hvad er en bærbar notebook netbook?
Video: The OneNetbook 4 Is A Powerful Ultra Portable Mini Laptop Hands-On Review 2024, Kan
Anonim

Netbook . EN netbook er en lille, ultra-bærbar computer. Microsoft definerer en netbook som enhver bærbar computer med en skærm på mindre end 10,7 . De vejer generelt mindre end 3 pund og har intet optisk drev.

Med hensyn til dette, hvad er forskellen mellem en bærbar computer og en notebook eller netbook?

Bærbar computere, notesbøger og netbooks brug den samme grundlæggende formfaktor - hoveddifferentiatoren er størrelse. I generel, netbook computere er mindre og lettere end notesbog computere, som i tur er mindre og lettere end bærbare computere.

Ved også, er en bærbar computer bedre end en notesbog? I mangel på en bedre ord, bærbare computere er dyrere end notesbøger , naturligvis. Fordi de kommer med mere sofistikerede processorer, mere RAM-hukommelse og større lagerplads, koster de mere. Et gennemsnit bærbar kan blive din for $500 eller mindre.

Desuden, hvad er en netbook-laptop?

Bærbar vs Netbook Sammenligning. Netbooks har en mindre skærmstørrelse (mindre end 12 tommer) og mindre tastaturstørrelse. De er designet til at være enkle og kan bruges til at udføre nemme opgaver som e-mail, internetbrowsing, lettere underholdning og let produktivitet.

Hvad bruges en netbook til?

EN netbook er en lille, let notebookcomputer med lavt strømforbrug, der har mindre processorkraft end en bærbar i fuld størrelse, men som stadig er velegnet til tekstbehandling, kører en webbrowser og trådløs forbindelse til internettet. Netbooks falder ind under en kategori af, hvad leverandører omtaler som "småformede" computere.

Anbefalede: