Hvad er en REST-baseret webservice?
Hvad er en REST-baseret webservice?

Video: Hvad er en REST-baseret webservice?

Video: Hvad er en REST-baseret webservice?
Video: API Web Services Beginner Tutorial 5 - What are REST Web Services (Part-1) 2024, Kan
Anonim

Hvad er afslappende Webservice ? HVILE bruges til at bygge Webtjenester som er lette, vedligeholdelige og skalerbare i naturen. EN service som er bygget på HVILE arkitektur kaldes en RESTful service . Den underliggende protokol for HVILE er HTTP, som er det grundlæggende web protokol.

Så hvad er brugen af RESTful webtjenester?

RESTful Web Services er dybest set HVILE Arkitektur baseret Webtjenester . I HVILE Arkitektur alt er en ressource. RESTful webtjenester er lette, meget skalerbare og vedligeholdelige og er meget almindelige Brugt at oprette API'er til web -baserede applikationer.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem REST API og webservice? Den eneste forskel er det en Webtjeneste letter interaktion mellem to maskiner over et netværk. An API fungerer som en grænseflade mellem to forskellige applikationer, så de kan kommunikere med hinanden. Webtjeneste bruger også SÆBE, HVILE , og XML-RPC som et kommunikationsmiddel.

Spørgsmålet er også, hvad der menes med REST API?

EN RESTful API er en applikationsprogramgrænseflade ( API ), der bruger HTTP-anmodninger til at GET, PUT, POST og SLETTE data. An API for et websted er kode, der tillader to softwareprogrammer at kommunikere med hinanden.

Hvad står hvile for?

Repræsentativ statsoverførsel

Anbefalede: