Indholdsfortegnelse:

Hvordan bruger du celleadresse i formel?
Hvordan bruger du celleadresse i formel?

Video: Hvordan bruger du celleadresse i formel?

Video: Hvordan bruger du celleadresse i formel?
Video: Sådan bruger du funktionen HVIS i Excel (IF) 2024, Kan
Anonim

En tekstværdi, der angiver navnet på det regneark, der skal bruges som det eksterne reference . For eksempel formel = ADRESSE (1, 1,,, "Ark2") returnerer Ark2!$A$1. Hvis arktekst-argumentet udelades, bruges intet arknavn, og adresse returneret af funktionen refererer til en celle på det aktuelle ark.

Og hvordan bruger du en adressefunktion?

Excel ADRESSE funktion returnerer adresse for en celle baseret på et givet række- og kolonnenummer. For eksempel = ADRESSE (1, 1) returnerer $A$1. ADRESSE kan returnere en adresse i relativt eller absolut format og kan bruges til at konstruere en cellereference inde i en formel. En celle adresse i det aktuelle eller givne regneark.

For det andet, hvad er en celleadresse? EN celle reference, eller celleadresse , er en analfanumerisk værdi, der bruges til at identificere en bestemt celle i et regneark. Hver celle reference indeholder et eller flere bogstaver efterfulgt af et tal. Bogstavet eller bogstaverne identificerer kolonnen, og tallet repræsenterer rækken.

Desuden, hvordan refererer du til en celle i en formel?

Brug cellereferencer i en formel

  1. Klik på den celle, hvor du vil indtaste formlen.
  2. I formellinjen skal du skrive = (lighedstegn).
  3. Gør et af følgende, vælg den celle, der indeholder den værdi, du ønsker, eller skriv dens cellereference.
  4. Tryk på Enter.

Hvordan bruger du den indirekte funktion?

Excel INDIREKTE Funktion . Det INDIREKTE funktion returnerer en reference til et område. Du kan brug det her fungere for at oprette en reference, der ikke ændres, hvis rækkekolonner indsættes i regnearket. Eller, brug det for at skabe en reference fra bogstaver og tal i andre celler.

Anbefalede: