Indholdsfortegnelse:

Hvad kan dræne mit iPhone 6-batteri?
Hvad kan dræne mit iPhone 6-batteri?

Video: Hvad kan dræne mit iPhone 6-batteri?

Video: Hvad kan dræne mit iPhone 6-batteri?
Video: UPPLUSTET OG I FARE! iPhone 13 Pro batteriudskiftning | Sydney CBD Repair Centre 2024, Kan
Anonim

Lad os gå til Indstillinger -> Generelt -> Brug -> Batteri Brug. Hvis en app viser baggrundsaktivitet, betyder det, at appen har brugt batteri på din iPhone også når den ikke er åben. Det her kan være en god ting, men ofte er det unødvendigt at tillade en app at køre i baggrunden dræne på din batteri.

Hvad angår dette, hvordan holder jeg mit iPhone 6-batteri fra at dræne?

Det grundlæggende

  1. Skru ned for lysstyrken. En af de nemmeste måder at forlænge din batterilevetid på er at skrue ned for skærmens lysstyrke.
  2. Pas på dine apps.
  3. Download en batteribesparende app.
  4. Sluk for Wi-Fi-forbindelsen.
  5. Slå flytilstand til.
  6. Mister placeringstjenesterne.
  7. Hent din egen e-mail.
  8. Reducer push-meddelelser til apps.

På samme måde, hvad kunne dræne mit iPhone-batteri? Gå til Indstillinger > Batteri . Du vil se en liste over apps og deres indvirkning på din batteri liv. Generelt > Opdater baggrundsapp. Du kan slå dette helt fra, eller tilpasse, hvilke apps du vil fortsætte med at køre ved at gå ned på listen og slå dem til eller fra.

På samme måde kan du spørge, hvorfor min telefons batteri aflades så hurtigt?

Så snart du bemærker din batteri ladningen falder hurtigere end normalt, genstart telefon . Google-tjenester er ikke de eneste syndere; tredjeparts apps kan også sætte sig fast og dræne det batteri . Hvis din telefon bliver ved med at dræbe batteriet for hurtigt selv efter en genstart, skal du kontrollere batteri oplysninger i Indstillinger.

Hvor længe skal iPhone 6-batteriet holde?

På vores test varede det faktisk kun 5 timer og 46 minutter. Ifølge Apple er iPhone 6 burde giver op til 10 timers internetbrug på LTE og op til 11 timers videoafspilning. Det iPhone 6 Plus lover op til 12 timers LTE-browsing og op til 14 timers videoafspilning.

Anbefalede: