Kan XML-attribut have flere værdier?
Kan XML-attribut have flere værdier?

Video: Kan XML-attribut have flere værdier?

Video: Kan XML-attribut have flere værdier?
Video: XML kursus / tutorials for begyndere #5 - Attributter i XML 2024, April
Anonim

egenskaber ikke kan indeholde flere værdier (elementer kan ) egenskaber kan ikke indeholde træstrukturer (elementer kan ) egenskaber er ikke let at udvide (til fremtidige ændringer)

På samme måde kan man spørge, hvad er en XML-attribut?

XML-attributter . XML attributter bruges normalt til at beskrive XML elementer eller for at give yderligere oplysninger om elementer. Normalt eller mest almindeligt egenskaber bruges til at give oplysninger, der ikke er en del af indholdet af XML dokument.

Man kan også spørge, hvad er forskellen mellem XML-element og attribut? An element er en XML node - og den kan indeholde andre noder, eller egenskaber . Det kan være en simpel type eller en kompleks type. Det er en XML enhed. An attribut er en beskrivelse.

Derudover, hvordan kan du erklære attributter i XML?

An attribut burde være erklæret bruger attribut -liste erklæring i DTD (Document Type Definition). An attribut element bruges uden citat og attribut værdi bruges i et enkelt (' ') eller dobbelt anførselstegn (" "). An attribut navn og dets værdi skal altid vises i par.

Kan XML-attributter have mellemrum?

Det xml : space attribut kan placeres på eventuelle elementer i XML dokument og givet en bevaringsværdi for at signalere, at den hvide plads er væsentlig. For at bruge xml : plads i en validerende sammenhæng attribut skal deklareres i en DTD eller et skema attribut liste for de elementer, hvori det bruges.

Anbefalede: