Indholdsfortegnelse:

Hvor ligger Zoho Mail?
Hvor ligger Zoho Mail?

Video: Hvor ligger Zoho Mail?

Video: Hvor ligger Zoho Mail?
Video: How to send email notification to other users in Zoho CRM? 2024, April
Anonim

Placeringer. Zoho har hovedkontor i Chennai, Tamil Nadu og har fra 2019 12 kontorer rundt om i verden. Dets amerikanske hovedkvarter er i øjeblikket i Pleasanton, Californien med planer om at flytte til Austin, Texas inden 2021.

Hvordan får jeg så adgang til min Zoho Mail?

Skift primær e-mailadresse:

  1. Log ind på www.zoho.com/mail.
  2. Klik på din avatar, og vælg Min konto.
  3. I Zoho-konti-dashboardet skal du vælge Min profiloplysninger.
  4. Alle de e-mailadresser, der er knyttet til din konto, vil blive vist under e-mail-adresse.

Ligeledes er Zoho Mail stadig gratis? Zoho Mail er i øjeblikket den eneste e-mail-hostingudbyder, der tilbyder en gratis plan (for 1 domænenavn og op til 25 brugere). Zoho Mail er ret populær blandt enkeltpersoner, der kommer i gang med deres første brugerdefinerede e-mail-konti, og for dem, der starter små virksomheder og ønsker professionelt branding.

Tilsvarende, hvor er Zoho Mail kontrolpanel?

Du kan få adgang til din Zoho Mail Kontrolpanel ved at logge på mailadmin. zoho .com med dine Admin- eller SuperAdmin-legitimationsoplysninger. Alternativt kan du også klikke på Kontrolpanel linket øverst til højre i din postkasse.

Hvem er Zoho Mail?

Zoho Mail er en fantastisk e-mail-platform, der tilbyder en blanding af reklamefri, ren, minimalistisk grænseflade og kraftfulde funktioner, der er gearet til erhvervsmæssig og professionel brug. Oplev en hurtig, ren webmail, der har kraftfulde funktioner, der matcher eller endda er bedre end dem, du finder i desktop-e-mailklienter.

Anbefalede: