Indholdsfortegnelse:

Har Google Play Butik Microsoft Office?
Har Google Play Butik Microsoft Office?

Video: Har Google Play Butik Microsoft Office?

Video: Har Google Play Butik Microsoft Office?
Video: Download Android apps using Google Play on your computer 2024, Kan
Anonim

Microsoft Office suite kommer endelig på Chromebooks via Google Play Butik . Chromebooks har fremstået som et overbevisende, omkostningseffektivt alternativ til Windows bærbare computere i de seneste år, og de er særligt egnede nu, hvor de understøtter Windows apps.

Heri, er Microsoft Word gratis på Google Play?

Android-smartphones kan nu downloade og bruge fulde versioner af Microsofts Word , Excel og PowerPoint Office-apps. Du kan downloade alle tre apps til gratis i Google Play Butik.

Ligeledes, hvilken app kræves for at åbne docx-fil? Microsoft Word (version 2007 og nyere) er det primære softwareprogram, der bruges til åben og redigere DOCX filer . Hvis du har en tidligere version af Microsoft Word, kan du downloade den gratis Microsoft Office Compatibility Pack til åben , rediger og gem DOCX filer i din ældre version af MS Word.

Ved også, er Microsoft Office gratis på Android?

Microsofts Office suite til iPad, iPhone og Android er nu gratis . I et overraskende træk ryster softwaregiganten op på sin mobil Kontor strategi for at holde forbrugerne tilsluttet Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter. "Det er ikke et totalt strategisk skift, så meget af en forlængelse af den eksisterende strategi."

Hvordan åbner jeg Word-dokumenter på Android?

Åbning af en Word.doc-fil på Android:

  1. Find den fil, du vil åbne.
  2. Tryk for at åbne filen – hvis du bliver bedt om det, skal du åbne den i GoogleDrive eller Google Docs, hvis du allerede har dem installeret.
  3. Du kan nu læse dokumentet.
  4. For at redigere den skal du trykke på det lille blyantikon nederst til højre – nu skal du redigere filen.

Anbefalede: