Indholdsfortegnelse:

Hvordan omskriver jeg en Apache-motor?
Hvordan omskriver jeg en Apache-motor?

Video: Hvordan omskriver jeg en Apache-motor?

Video: Hvordan omskriver jeg en Apache-motor?
Video: КАК ПРИГОТОВИТЬ БОГРАЧ. ТАК Я ЕЩЁ НЕ ГОТОВИЛ. ЛУЧШИЙ РЕЦЕПТ 2024, Kan
Anonim

Åbn terminal og skriv a2enmod omskrive , Det vil aktivere din mod_rewrite modul til Apache . Gå derefter til /etc/apache2/sites-available og rediger standardfilen. (Til dette skal du have skrivbare tilladelser til denne fil og mappe med websteder.) Tag en ren URL-test igen, og denne gang vil den blive bestået.

Hvordan omskriver jeg så et Apache-modul?

Åbn terminal og skriv a2enmod omskrive , Det vil aktivere din mod_rewrite modul til Apache . Gå derefter til /etc/ apache2 /sites-available og rediger standardfilen. (Til dette skal du have skrivbare tilladelser til denne fil og mappe med websteder.) Tag en ren URL-test igen, og denne gang vil den blive bestået.

Udover ovenstående, hvad er $1 omskrivningsregel? Det $1 er dybest set det fangede indhold af alt fra starten og slutningen af strengen. Med andre ord, $1 = (. *). I din omskrive , ^ angiver starten af strengen, (. Så dybest set siger det, tag fat i alt fra begyndelsen til slutningen af strengen og tildel den værdi til $1.

Hvordan kontrollerer jeg på denne måde, om et omskrivningsmodul er aktiveret?

17 svar

  1. For at kontrollere, om mod_rewrite-modulet er aktiveret, skal du oprette en ny php-fil i din rodmappe på din WAMP-server.
  2. Få adgang til din oprettede fil fra din browser.
  3. Ctrl F for at åbne en søgning.
  4. Hvis ikke, skal du åbne
  5. Fjern pundtegnet ('#') i starten og gem denne fil.
  6. Genstart din apache-server.

Hvad gør a2enmod omskrivning?

a2enmod er et script, der aktiverer det angivne modul i apache2-konfigurationen. Det gør dette ved at oprette symbollinks i /etc/apache2/mods-enabled. På samme måde deaktiverer a2dismod et modul ved at fjerne disse symbollinks.

Anbefalede: