Er Watson API gratis?
Er Watson API gratis?

Video: Er Watson API gratis?

Video: Er Watson API gratis?
Video: IBM Watson como funciona e o que é (NUNCA FOI TÃO FÁCIL ADICIONAR IA NO SEU PROGRAMA) 2024, Kan
Anonim

*For at komme i gang med din prøveperiode skal du oprette en Gratis Planlæg (gratis) forekomst af Watson Assistenttjeneste, som er begrænset til 10.000 gratis API opkald.

Med hensyn til dette, er Watson gratis at bruge?

Watson Studio Desktop er nu gratis for den akademiske verden. Machine Learning, Data Science og Predictive Analytics-teknikker er efterspurgte. Nu er denne alt-i-én platform for datavidenskab gratis til studerende og fakulteter med ubegrænset brug med Watson Studio Desktop.

Ydermere, er IBM Watson en API? IBM Watson API'er - IBM Watson . Du kan bruge en samling af REST API'er forbundet med Watson Studie og Watson Videnskatalog til at administrere datarelaterede aktiver og de personer, der skal bruge disse aktiver.

Udover dette, hvor meget koster Watson?

Watson Supercomputer Overraskende "overkommelig" Ifølge Computerworld kunne mange mennesker siden prisskiltet for en Watson -klasse computer kommer ind på omkring en rimelig klingende $3 millioner. Ifølge Tony Pearson, mesteropfinder og seniorkonsulent hos IBM, sælges en Power 750-server til $34.500.

Kan nogen bruge IBM Watson?

Det er uden tvivl den mest kraftfulde supercomputer på naturligt sprog i verden, og takket være en ny offentlig beta, er dens tal-knasende evner åbne for alle. Specifikt, IBM har åbnet Watson Analyseplatform op til alle i en offentlig beta.

Anbefalede: