Hvordan aktiverer jeg Sqlcmd?
Hvordan aktiverer jeg Sqlcmd?

Video: Hvordan aktiverer jeg Sqlcmd?

Video: Hvordan aktiverer jeg Sqlcmd?
Video: Getting started with Podman Desktop | #Chocolatey | Docker Desktop Alternative 2024, April
Anonim

Til aktivere SQLCMD tilstand, skal du klikke på SQLCMD Tilstandsindstilling under menuen Forespørgsel: En anden måde at aktivere det SQLCMD Tilstanden er ved at bruge en kombination af tasterne ALT+Q+M fra tastaturet. I SSMS er der mulighed for at indstille forespørgselsvinduerne til at blive åbnet i SQLCMD tilstand som standard.

Heri, hvordan kører jeg et SQL-script i Sqlcmd-tilstand?

Til aktivere det her mode klik på Forespørgsel i menulinjen og vælg derefter SQLCMD-tilstand . Filnavnet ":r. sql " kommando er SQLCMD script kommando at importere og udføre -en sql script fil . Du ved, du er med SQLCMD-tilstand fordi alle linjer, der er SQLCMD script kommandoer vises med farvet (grå tror jeg) baggrund.

Ved også, hvad er SQL CMD-tilstand? Det er en mode som lader dig forfatter SQLCMD scripts. At bruge Database Engine Query Editor til at skrive eller redigere SQLCMD scripts, skal du aktivere SQLCMD scripting mode . I SQL Server Management Studio, indstil dette via menuen Query (Query -> SQLCMD-tilstand ).

Spørgsmålet er også, er Sqlcmd installeret som standard?

SQL-filer som input (FileInfo) og en forbindelsesstreng. Den forsøger derefter at udføre sql-filen mod forbindelsen. I test har jeg bemærket på mange maskiner i mit miljø, at SQLCMD kommer ikke installeret som standard . Normalt når det er installeret , jeg tror, at en PATH-placering er angivet.

Hvordan tester jeg Sqlcmd?

  1. Gå til kommandopromptvinduet (Kør → cmd)
  2. Indtast sqlcmd og tryk enter.
  3. Du har nu en pålidelig forbindelse til standardforekomsten af SQL Server, der kører på din computer. 1→ er sqlcmd-prompten, der angiver linjenummeret.
  4. For at afslutte sqlcmd-sessionen skal du skrive EXIT ved sqlcmd-prompten.

Anbefalede: