Hvor skal Python installeres?
Hvor skal Python installeres?

Video: Hvor skal Python installeres?

Video: Hvor skal Python installeres?
Video: Параболический отражатель на токарном станке выточил я. 2024, Kan
Anonim

Naviger til mappen C:UsersPattisAppDataLocalPrograms Python Python37 (eller til hvilken som helst mappe Python var installeret : se pop op-vinduet for Installerer trin 3). Dobbeltklik på ikonet/filen python .exe. Følgende pop op-vindue vises.

Hvordan ved jeg på denne måde, hvor Python er installeret?

Python er sandsynligvis allerede installeret på dit system. Til kontrollere hvis det er installeret , gå til Programmer>Hjælpeprogrammer og klik på Terminal. (Du kan også trykke på kommando-mellemrumstasten, skrive terminal og derefter trykke på Enter.) Hvis du har Python 3.4 eller nyere, er det fint at starte med at bruge installeret version.

Efterfølgende er spørgsmålet, hvor er Python-pakker installeret Windows? 2 svar. Python gemmer normalt sit bibliotek (og dermed dit websted- pakker mappe) i installation vejviser. Så hvis du havde installeret Python til C: Python , vil standardbiblioteket ligge i C: Python Lib og tredjepart moduler skal gemmes i C: Python Libsite- pakker.

På samme måde kan du spørge, hvor installerer Python 3?

Naviger til den mappe, hvori Python var installeret på systemet. I vores tilfælde er det C:UsersUsernameAppDataLocalPrograms Python Python37 siden vi har installeret den seneste version. Dobbeltklik python .exe.

Har jeg Python installeret?

hvis du har Python installeret så kan du nemmest kontrollere versionsnummeret ved at skrive " python " i din kommandoprompt. Den vil vise dig versionsnummeret, og om den kører på 32 bit eller 64 bit og nogle andre oplysninger. For nogle applikationer kan du ville vil har en nyeste version og nogle gange ikke.

Anbefalede: