Hvad er en DMZ i et netværk?
Hvad er en DMZ i et netværk?

Video: Hvad er en DMZ i et netværk?

Video: Hvad er en DMZ i et netværk?
Video: DMZ Explained | Demilitarised Zone 2024, Kan
Anonim

I computernetværk, a DMZ ( demilitariseret zone ), også nogle gange kendt som en perimeter netværk eller et screenet undernetværk, er et fysisk eller logisk undernet, der adskiller et internt lokalområde netværk (LAN) fra andre ikke-pålidelige netværk - normalt internettet.

Heraf, hvordan fungerer et DMZ-netværk?

EN DMZ er en sikker server, der tilføjer et ekstra lag af sikkerhed til en netværk og fungerer som en buffer mellem et lokalområde netværk (LAN) og en mindre sikker netværk som er Internettet . DMZ i netværk får sit navn fra de demilitariserede zoner, som er land, som militæret ville bruge som en barriere mod fjenden.

Man kan også spørge, er en DMZ sikker? 1 svar. Hvis din router tilbyder en rigtig DMZ så ville resten af netværket være det sikker selvom din Windows-pc er kompromitteret. En rigtig DMZ er et separat netværk, som har ingen eller kun meget begrænset adgang til det interne netværk. Og den simple Windows firewall vil på ingen måde beskytte mod dette.

Heri, hvad er en DMZ-netværkssikkerhed?

DMZ ( edb ) I computer sikkerhed , a DMZ eller demilitariseret zone (nogle gange omtalt som en perimeter netværk eller screenet undernet) er et fysisk eller logisk undernetværk, der indeholder og udsætter en organisations eksternt vendte tjenester for en upålidelig, normalt større, netværk såsom internettet.

Hvorfor har vi brug for en DMZ-zone?

DMZ ( Demilitariseret zone ) Det primære formål med DMZ er at give et nyt lag af sikkerhed til et lokalt netværk (LAN). Hvis en useriøs aktør er i stand til at få adgang til tjenester placeret i DMZ , er de ikke i stand til at få fuld adgang til hoveddelen af netværket.

Anbefalede: