Leverer kurerer på lørdage i Storbritannien?
Leverer kurerer på lørdage i Storbritannien?

Video: Leverer kurerer på lørdage i Storbritannien?

Video: Leverer kurerer på lørdage i Storbritannien?
Video: Хрустящие огурцы на зиму ! Самый вкусный рецепт. Готовит Ольга Ким 2024, April
Anonim

I øjeblikket er myHermes levering timer gør omfatte lørdage , men ikke på søndage eller helligdage. Der er dog en række tjenester, der kan indsamle og aflevere pakker på weekender og helligdage, som alle er tilgængelige til de lavest tilgængelige priser.

Leverer kurerer på samme måde på en lørdag?

lørdag Kollektion kurer Vores standard kurerer er ikke tilgængelige for at lave en samling på en lørdag , men du kan booke en Same Day kurer service med City Sprint, 7 dage om ugen. Hvis du vil sende en pakke på en lørdag , kan du også bestille en afleveringsservice.

Ved du også, leverer DPD om lørdagen i Storbritannien? Du kan også få dine pakker leveret på en lørdag med DPD . Hvis du ønsker at have din pakke leveret på en lørdag , vi afhenter den på fredag. Kan din pakke ikke være det leveret på en lørdag fordi modtageren ikke er hjemme? I så fald prøver vi igen den følgende arbejdsdag.

Hvis du tager dette i betragtning, leverer Yodel om lørdagen?

I øjeblikket, Jodel kurerer ikke aflevere på lørdage , søndage eller helligdage. Der er dog en række alternative tjenester at vælge imellem, hvis du vil have dine pakker afhentet og leveret i weekenden, inklusive store navne som myHermes og DPD.

Leverer Hermes på en lørdag?

Kurerer arbejder fra 8.00 til 20.00 mandag til fredag og fra 8.00 til 18.00 lørdage – dog ikke på helligdage. I øjeblikket gør vi det ikke indsamle pakker om søndagen Din kurer vil altid gøre tre forsøg på at aflevere din pakke.

Anbefalede: