Hvad er hukommelseskriteriet?
Hvad er hukommelseskriteriet?

Video: Hvad er hukommelseskriteriet?

Video: Hvad er hukommelseskriteriet?
Video: Hvordan påvirker gaming din hjerne? 2024, Kan
Anonim

Det hukommelseskriterium er beregnet til at antyde, at hvis en person x eksisterer nu, og et væsen y eksisterer på et andet tidspunkt - uanset om det er en person eller ej - så er de én, bare hvis x nu kan huske en oplevelse, som y har på det andet tidspunkt eller ej. omvendt.

Folk spørger også, hvad er hukommelsesteorien?

Ifølge Hukommelsesteori , personlig identitet består i hukommelse ; det vil sige ensartethed af hukommelse er metafysisk nødvendig og tilstrækkelig til ens person.

På samme måde, hvordan påvirker hukommelsen identiteten? Ifølge Lockes hukommelse teori”, en persons identitet når kun så langt som deres hukommelse rækker ind i fortiden. Med andre ord, hvem man er afhænger kritisk af, hvad man husker. Altså som en persons hukommelse begynder at forsvinde, så gør hans identitet.

På samme måde spørges der, hvad definerer personlig identitet?

Personlig identitet er det koncept, du udvikler om dig selv, som udvikler sig i løbet af dit liv. Dette kan omfatte aspekter af dit liv, som du ikke har kontrol over, såsom hvor du voksede op eller din hudfarve, såvel som valg du træffer i livet, såsom hvordan du bruger din tid og hvad du tror på.

Hvad er Lockes hukommelsesteori om personlig identitet?

SØGEORD. John Locke Filosofi Hukommelse Hukommelsesteori Sindets filosofi Personlig identitet . I århundreder har filosoffer kæmpet for at definere personlig identitet . I sit værk fra 1690 An Essay Concering Human Understanding, John Locke foreslår, at man er personlig identitet strækker sig kun så vidt som deres egen bevidsthed.

Anbefalede: