Indholdsfortegnelse:

Hvad er Azure-virksomhedsaftale?
Hvad er Azure-virksomhedsaftale?

Video: Hvad er Azure-virksomhedsaftale?

Video: Hvad er Azure-virksomhedsaftale?
Video: Azure CSP vs Pay-as-you-go vs Enterprise Agreement – how to buy Azure services 2024, Kan
Anonim

Azure kunder med en Virksomhedsaftale modtage en faktura, når de overskrider organisationens kredit eller bruger tjenester, der ikke er dækket af kreditten. Din organisations kredit inkluderer dit pengemæssige engagement. Den monetære forpligtelse er det beløb, din organisation har betalt på forhånd for brug af Azure tjenester.

På samme måde spørger folk, hvad er Microsoft Azure enterprise?

Du bruger Azure Enterprise portal til at administrere fakturering og omkostninger, og Azure portal til at administrere Azure tjenester. Brugerroller er knyttet til en brugerkonto. For at validere brugerægthed skal hver bruger have et gyldigt arbejde, skole eller Microsoft konto.

Derudover, hvad er en azurblå tilmelding? Det Tilmelding repræsenterer en faktureringskontrakt, også kaldet en virksomhedsaftale, som en organisation har med Microsoft at bruge Azure . Det Tilmelding giver organisationen adgang til Azure EA Portal, hvor de får adgang til deres faktureringsoplysninger og administrerer deres indskrivning hierarki.

For det andet, hvordan føjer jeg en virksomhedsaftale til min Azure-konto?

Kom godt i gang

  1. Hvis du ikke er en kontoejer, skal du blive tilføjet af en EA-registreringsadministrator.
  2. Naviger til abonnementsudvidelsen i Azure-portalen.
  3. Klik på knappen "+ Tilføj" i øverste venstre hjørne af oplevelsen.
  4. Udfyld det nye abonnementsnavn og tilbud.
  5. Klik på knappen "Opret".

Hvad er Microsoft Enterprise Licensing?

EA/SA ( Enterprise Aftale/Software Assurance) er et bind licenser pakke tilbudt af Microsoft . Det er primært rettet mod store organisationer, der har 500 eller flere personlige computere. Ved kontraktopsigelse gives der mulighed for at forlænge med et eller tre yderligere år.

Anbefalede: