Hvad er Pthread_cond_signal?
Hvad er Pthread_cond_signal?

Video: Hvad er Pthread_cond_signal?

Video: Hvad er Pthread_cond_signal?
Video: Что такое Todoist? 2024, Kan
Anonim

Det pthread_cond_signal () funktion skal fjerne blokeringen af mindst én af de tråde, der er blokeret på den angivne tilstandsvariabel cond (hvis nogen tråde er blokeret på cond). Hvis mere end én tråd er blokeret på en betingelsesvariabel, skal planlægningspolitikken bestemme rækkefølgen, hvori tråde ophæves.

Simpelthen, hvad er Pthread_cond_t?

BESKRIVELSE. Det pthread_cond_wait () og pthread_cond_timedwait() funktioner bruges til at blokere på en betingelsesvariabel. De kaldes med mutex låst af den kaldende tråd, ellers vil der opstå udefineret adfærd.

Derudover, hvorfor har Pthread_cond_wait brug for en mutex? Det mutex bruges til at beskytte selve tilstandsvariablen. Det er derfor du brug for den låste sig foran dig gør en ventetid. Når tilstandsvariablen derefter signaleres eller udsendes til, vil en eller flere af trådene på ventelisten blive vækket, og mutex vil på magisk vis blive låst igen for den tråd.

Desuden, hvordan bruger du betingelsesvariabler?

I typiske brug , a tilstand udtryk evalueres under beskyttelse af en mutex-lås. Når tilstand udtrykket er falsk, tråden blokerer på betingelsesvariabel . Det betingelsesvariabel bliver så signaleret af en anden tråd, når den ændrer tilstand værdi.

Hvad er Pthread_mutex_t?

pthread_mutex_t bruges til at erklære et objekt af typen mutex. dermed: pthread_mutex_t mymutexvariabel; Du vil derefter bruge mutex-variablen til at låse og låse en mutex op.

Anbefalede: