Hvilken central har routing-nøgle som liste over ord?
Hvilken central har routing-nøgle som liste over ord?

Video: Hvilken central har routing-nøgle som liste over ord?

Video: Hvilken central har routing-nøgle som liste over ord?
Video: ЛЮБОВЬ С ДОСТАВКОЙ НА ДОМ (2020). Романтическая комедия. Хит 2024, April
Anonim

Emne Udveksling

I denne type udveksling , beskeder sendes til køer baseret på rutenøgle . Det betyder, at beskeder sendt til et emne udveksling skal har en specifik rutenøgle det må være en liste over ord , afgrænset af prikker (eksempel, 'acs.

På samme måde, hvad er en routingnøgle?

Det rutenøgle er en beskedattribut, som udvekslingen ser på, når den beslutter, hvordan beskeden skal rutes til køer (afhængig af udvekslingstype). Udvekslinger, forbindelser og køer kan konfigureres med parametre såsom holdbar, midlertidig og automatisk sletning ved oprettelse.

Ved også, hvad er fanout i RabbitMQ? RabbitMQ – Fanout Udveksling Fanout Udveksling: - A fanout udveksling er en central, som dirigerer den modtagne besked til alle køerne, der er bundet til den. Når producenten sender beskeden til fanout udveksling, kopierer den beskeden og ruter til alle de køer, der er bundet til den.

Spørgsmålet er også, hvad er Direct Exchange i RabbitMQ?

RabbitMQ – Direkte udveksling Direkte udveksling :- A direkte udveksling er en udveksling hvilke ruter meddelelser til køer baseret på besked routing nøgle. Routing-nøglen er en meddelelsesattribut i meddelelseshovedet tilføjet af producenten.

Hvad er routing nøgle i RabbitMQ?

Etiketten ( rutenøgle ) beskriver nyttelasten og RabbitMQ beskedsystemet bruger dette til at bestemme, hvem der skal modtage en kopi af din besked. I modsætning til TCP - hvor du skal angive afsender og modtager - AMQP beskriver kun beskeden med en etiket.

Anbefalede: